Despre noi

2003, atunci a început totul!

Momentul zero în care a luat naștere echipajul Vali Porcisteanu/Dan Dobre.

Au urmat ani de munca, implicare și determinare, ani care au făcut din cei doi sportivi o echipa sudata care-și dorea sa ajungă în vârful ierarhiei generale a campionatului național de raliuri.

Pas cu pas, Vali și Dan au urcat treptele firești ale carierei lor, obținând rezultate notabile în cadrul claselor la care au concurat. Apogeul a fost în 2011 când cei doi au câștigat titlu de campion național absolut, îndeplinindu-și practic visul, după 8 ani de automobilism. Talentul și dedicarea totala a activităților către aceasta ramura sportiva, i-a făcut pe cei doi membri ai echipajului “25” sa-și treacă în palmares și doua titluri de vicecampion național absolut.

Evident ca după aceste confirmări ale performantei a sosit și clipa in care Vali a îndeplinit condițiile necesare impuse pentru a deveni instructor de pilotaj sportiv recunoscut de forurile automobilistice de specialitate. Aceasta scoală și-a deschis porțile la începutul lui 2013, după zece ani de la debutul în lumea curselor auto din Romania. Pana în acest moment un număr impresionant de absolvenți se pot deja mândri cu tehnicile de pilotaj asimilate prin participarea la cursurile de pilotaj sustinute de Vali Porcisteanu Motorsport. Multi sportivi activează în diferite campionate și reprezinta cu succes cele doua cluburi sportive – Vallino Rally Team si Rally Djv.

Pe lângă latura de motorsport evident ca Vali s-a implicat și în programe de responsabilizare rutiera, având parteneriate în acest sens cu Politia Romana și de asemenea oferă doritorilor posibilitatea de a deprinde tehnici corecte de conducere a automobilelor, prin cursurile de conducere defensiva pe care le susține. Conducerea preventiva și defensiva este din ce în ce mai căutata și apreciata de companiile care doresc sa își eficientizeze activitatea printr-o utilizare corespunzătoare a flotei auto pe care o dețin, dar și de către șoferii angrenați în activități de conducere a unui automobil.

Alături de Vali, trainerul principal, se afla o echipa de instructori, calificați în domeniu. Devizul nostru fiind “învață cu un campion în dreapta ta”  asta și pentru ca Vali Porcisteanu este prezent la toate cursurile desfășurate, atât la partea teoretica, cât și în mașină alături de cursanți la atelierele practice.


Parteneri

Contact

Email: office@valiporcisteanu.com Telefon: 0754.200.111